More about Silmarven

Silmarven is mijn elfen naam, na Lord of the Rings was er zo’n hele hype en kon je je naam laten verelfen en sindsdien vind ik het een leuke nickname voor vanalles en nog wat. Met dank aan mijn broertje die dit soort dingen dan aan zijn zus vertelt. (http://chriswetherell.com/elf/)

Geboren in het magische jaar 1980 op 24 juni om 18h (10 dagen te laat)
Woont samen in haar eigen gerenoveerd huisje een prachtig nieuw gebouwd huis met Koen Pellegrims (http://blog.bluebanana.be/)
Eerste kindje gekregen op haar verjaardag op 24 juni 2009 om 11h09.
Tweede kindje gekregen op 25 augustus 2011 om 15h13 gelukkig op niemands verjaardag.

Ik hou van de wereld ontdekken, ben hyper nieuwsgierig en leergierig, wil alles weten, ben een beetje controle freak maar geloof langs de andere kant wel in de kracht van teamwork. Om mijn leergierigheid te stillen volg ik elk jaar een  cursus, degene die ik in 2008 ben gestart (grafische vormgeving) duurt 5 jaar dus daar ben ik nog even mee zoet daar ben ik bijna mee rond.

Muziek is mijn lang leven, niet zelf maken, daar ben ik te ongeduldig voor, maar ik hou ervan nieuwe muziek te ontdekken. In mijn collectie vind je werkelijk alles terug: opera, fado, franse chanson, franse rap, duitse rap, rock, slagers, country, … werkelijk alles.

Ik eet graag en lekker, vooral vreemde smaken. Heb een speciale voorkeur voor de spaanse tapas keuken omdat je dan vele smaken kan eten in één enkele maaltijd.

Ik heb een hekel aan alles wat mijn rationeel brein niet kan verwerken (zoals: hoe het komt dat mensen die niet verkozen zijn toch minister kunnen worden, waarom er overal tegelijk in het land wegenwerken zijn gepland en dan vooral van en naar de kust, waarom tax-on-web geen negatieve getallen aankan terwijl dat wel mogelijk is dat je dat moet invullen, etc…) en kuisen.

Advertenties