doekskes

Ons mama gaat lachen maar sommige dingen leert ge pas als ge er met uw twee voeten instaat.
Zo is er dus hier in huis een kuisfetish mbt het eiland. Wij hebben als keuken een prachtig wit glanzend eiland waar je, als de zon door onze ramenpartij schijnt, ALLES op ziet. Niet bevorderlijk voor een koppel dat daar letterijk fysiek van af ziet.
Dus wordt hier nogal eens de vod boven gehaald. En die vod wordt hier ook zeer frequent gewassen. Dus een vod moet hier tegen een stootje kunnen want die moet ook al eens vuile handen, snoeten, vloeren, stoelen ed meepakken gezien die twee koters van 2 en 4 jaar.
Wij hebben hier vodden van Vileda, Friss, een merk van de Spar, een merk van de Fera en nog iets onbestemd.

Die onbestemden, daar heb ik het niet mee, dat veegt meer vuil uit dan op en dat lijkt geen water op te nemen, dat laat strepen achter dat het niet meer kan.

Onbestemd merk

Die van de Fera zijn op zich wel ok maar verdragen geen hoge temperaturen, dus na 3 keer wassen zien die er niet meer uit, is de naar helemaal gekromd en plooit dat dus ook niet meer op.

Die van de Fera

Vileda, nu beginnen we aan het echte werk, die vegen tenminste het vuil op, die verdragen hoge temperaturen maar laten nog strepen en ik die worden niet echt meer schoon. Dat is met een zachte bovenkant en meer grove onderkant en die onderkant, daar blijft precies nog vanalles in zitten…

Vileda

Het merk van de spar, het is geen microvezel maar ook geen zeemvel, het houdt het midden. Maar wat een plezier, dat laat geen strepen, verdraagt hoge temperaturen, blijft niets in hangen, tot dusver het beste.

Merk van in de SPar

Gisteren kocht ik er van Friss, die zeggen hoge temperaturen te verdragen maar dat weet ik dus nog niet. Ik kocht een duo setje keuken en de “werkblad” vod is een echt plezier. Dat is nog beter dan dat van de Spar. Er is ook een vaatwas vod bij met aan de ene kant een schuur kant en de andere microvezel. Ook daarmee ben ik super blij.

Friss

U ziet, op woensdag namiddag gingen wij vroeger naar mijn Meme. Die heeft een inox wastafel die na 50 jaar nog steeds blinkt als een spiegel. Ge staat er als kind niet altijd bij stil, alleen herinnerde ik mij dat daar altijd met zo’n bol staal in werd gewreven. In de namiddag was het ten strengste verboden in die wasbak nog een lek water te laten lopen tot het avondeten. Ik vond dat als kind zwaar overdreven maar als ge uw eigen huishouden begint te draaien, dan begrijp je al wat meer. Dus ik heb met die duo doekskes een moderne staalbol in huis en wrijf hier ook gelijk een halve zotte mijn inoxen bak proper. En blinken dat dat doet. ’t is jammer dat mijn meme geen blogs leest want dan zou ze hier nog trots op mij kunnen zijn.

Voila nu weet ge het ook.

Een gedachte over “doekskes

  1. I feel like Im regularly seeking interesting features you just read about a number of subjects, but I handle to add in the blog among our translates every day when you ecgaeedgfdgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s