IM

IM-Peter

Lieve Peter

94, daar mag je niet over klagen hé. Dat is bijna 3 keer mijn leeftijd. Menigeen tekent onmiddellijk voor jouw lange relatief gezonde leven.
National Geographic en je moestuin, dat was je lang leven. Je kon je zo verwonderen over techniek. Ik heb pas beseft dat je ook jong bent geweest toen je nog met moeke vertelde over jullie bouwperikelen.
We hebben geprobeerd je wat mee up-to-date te houden met de laatste innovaties, computers, smartphones, volledig uitgeruste wagens… het was in jouw tijd wel wat anders.
Over je jong zijn tijdens de oorlog, daar mocht je niet veel over vertellen, maar ik moet wel steeds aan je denken als ik voorbij Breendonk rijd.
Ik wil je ook vertellen dat ik serieus angstzweet heb gehad in je kleine Peugeot 205 toen je ons al eens van school kwam halen.
Sorry voor alle keren dat ik zou blijven slapen maar zoveel heimwee had dat je ons mama moest bellen om mij terug te komen halen.
Bedankt voor het spelletje met de poes met Daan en Mauro. Ik ben blij dat jij Maurotje nog hebt gezien. Voor ons moeke kwam hij iets te laat. Ik kan niet geloven dat ze al bijna 2 jaar niet meer bij ons is.

Peter, het ga je goed daar bij ons Moeke, terug samen.

Dikke kus!

Een gedachte over “IM

  1. Sterkte Dewi! ’t Is idd. een leeftijd waarvoor we zouden tekenen, maar toch doet afscheid altijd een beetje zeer. x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s