negligé

HomelandAW

Ik hou van een goede serie. Zeker met wat seksuele spanning en wat bloot, mannelijk bloot zoals in True Blood met Joe Manganiello of Alexander Skarsgard.
Maar ook in Dexter, The Tudors, overal zit er wel wat bloot en sex in en over het algemeen kijk ik ook voorbij het soms gore ervan omdat het net niet stoort.

Maar sinds kort kijken we naar Homeland, goede serie, maar de scene waar de vrouw de avond van de terugkomst van haar sinds 8 jaar vermiste man met een sexy negligeke op het bed zit te wachten om “genomen” te worden, dat ging er niet in.

Dat vampieren elkaar te pas en te onpas neuken tot daar aan toe, dat in The Tudors de koningen zich nu eenmaal het recht toe-eigenden vrouwelijk schoon te verschalken valt niet goed te praten maar het waren nu eenmaal andere tijden.
Maar dat in een hedendaagse serie, met normale mensen, een vrouw, nog vóór dat ze een zinnig woord met de man van wie ze langer gescheiden is geweest dan getrouwd, zich in de meest pikante neglige hult en zich dan zo aan hem presenteert. Nee dat kan er niet in. Dat is niet realistisch.
Het wekte bij mij het onconfortabele gevoel op dat dat is hoe mannen willen dat vrouwen echt zijn. Gewillige huisvrouwen in pikante neglige. De hele scene voelde zowaar goorder aan dan gelijk welk neukfestival in True Blood. Het was geen fantasie, het was té echt…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s