Wijvenweek : beautyqueen

Op dit moment wil de beautyqueen in mij vooral gaan slapen… Maar als je je inschrijft voor wijvenweek dan weet je wat je moet doen.
Er was eens mezelf, 5kilo lichter, 5jaar jonger, lange golvende haren die geen onderhoud behoefden. Toen was opstaan een kwestie van wakker worden, kleren aandoen en vertrekken naar waar dan ook. Een vleugje mascara, wat rode lippen en alles was in orde. In het diepste van mijn gedachten was ik Cindy Crawford en sierde ik de cover van tal van magazines.
De realiteit vandaag is een leftover pregnancy belly van de tweede sprt die dringend mijn aandacht nodig heeft, wat kilootjes die zijn blijven plakken waar ik de fut niet voor heb om ze eraf te werken en een gezicht dat duidelijk de sporen van een tweede zwangerschap draagt. Sinds ikmet de BV ben gestopt, vallen mijn korte haren uit dat heat geen naam heeft, is mijn huid schraal en droog behalve de T-zone in mijn gezicht waar nu al een aantal weken het ene puistje na het andere als een champignon popt, is mijn haar ook nog eens compleet onhandelbaar en (mede door acute vermoeidheid) lodderen mijn ogen. Jawel, ik durf dit huis te verlaten met ongekamde haren, zonder make-up en de eerste beste jeans, maar ik ga ervan uit dan mijn kind op tijd op school afzetten belangrijker is dan er mooi uit te zien. Maar het lukt nog om mezelf op te knappen met simpele ingrepen, nog steeds doen mascara, oogpotlood en blusher wat ze moeten doen, me er wat frissear en meer uitgeslapen doen uitzien. Ik moet er wel wat cremekes en poederkes extra bijsmeren maar in the end, zijn we nog content. En nu gaat mijn inner beautyqueen een broodnodig schoonheidsslaapje doen, dat maakt het opknappenmorgenvroeg ook wat makkelijker …

Advertenties

Een gedachte over “Wijvenweek : beautyqueen

  1. Pingback: Wijvenweek : beautyqueen | Wijvenblogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s