Bekkeninstabiliteit

Hier lig ik dan weer, gelukkig met een tablet. Stilaan mijn enige vorm van communicatie nog met de buitenwereld. Nee, het gaat niet goed met mij. Dat is een understatement. Door de bekkeninstabiliteit heb ik ondertussen permanent pijn. Ondanks de goede zorgen van de osteopaat/kinesist, af en toe een pijnstiller, blijft de pijn aanhouden en verergeren. Enkel neerliggen zorgt voor minder druk op het bekken en dus het minste pijn. Mijn linker been weigert dienst wat zorgt voor (achteraf bekeken) hilarische situaties waar ik, wanneer ik mij in een onbewaakt moment nog eens heb gehurkt, op handen en voeten moet kruipen naar de dichts bijzijnde tafel of stoel om mij recht te hijsen. Een trap opgaan, neer gaan zitten in de auto, eens achter mijn pc zitten, het wordt steeds moeilijker en pijnlijker.

10 augustus heb ik mijn (hopelijk) voorlaatste afspraak met de gynaecoloog. Voorlaatste omdat ik hoop dan de datum voor mijn bevalling te horen te krijgen.
Het is zoeken naar de gulden middenweg tussen mijn welzijn en het welzijn van mijn baby. Die gaat er niets aan hebben een depressieve, fysiek uitgeputte moeder te hebben die haar 40 weken uitdoet. Het huilen staat mij deze dagen sowieso al nader dan het lachen. Dus bijt ik nog even op mijn tanden, 38 weken, daar doen we het voor.

10/08/2011
Nog 14 dagen afzien en dan persen we die handel eruit 😉

Advertenties

5 gedachtes over “Bekkeninstabiliteit

  1. Ik weet niet waar je woont, maar als Laarne iet of wat in je buurt is, raad ik je echt aan om een afspraak te maken bij Sofie De Mey. Gespecialiseerd in bekkeninstabiliteit en daardoor absoluut te verkiezen boven elke andere kinesist of osteopaat. Heeft mij in een vroeg stadium uitstekend geholpen!

  2. Zwanger zijn, ’t is toch ook niet alles… Het is allemaal voor de goede zaak, maar dat betekent niet dat het bij momenten niet gi-gan-tisch frusterend is om niet te kunnen doen wat je wilt! Maar achteraf ga je dit snel vergeten zijn (ik spreek uit ervaring, na 8 weken platliggen vorige keer).

    Veel courage daar, je bent er bijna, voor je ’t weet huppel je weer vrolijk rond met een vers baby’tje erbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s