Update

Status Huishouden: stillekesaan een ramp

Ik had het nooit gedacht dat ik een huishouden ging hebben, dat ik een moeder met manden strijk ging zijn. Het zit zo, als je als kind je eigen moeder dat ziet doen dan sta je daar niet bij stil dat dat veel werk is en dat die daar toch maar staat te strijken terwijl jij in de zetel hangt. En dat die dat week na week netjes doet.
Ik laat het ondertussen al week na week liggen, en dankzij die mama van mij is het niet helemaal ontspoort want die heeft al veel opgevouwen tijdens babysitten op Daan. Maar het gevolg van dat laten liggen is nu dat ik mag beginnen aan alleen maar strijk.
Gelukkig is de GB in Temse tot 12h30 open want anders was er vandaag ook geen eten.
Geen eten en geen kleren: huishouden dus een ramp

Bouw: gaat stillekesaan vooruit (daarom huishouden een ramp)

26 weken zwanger en 3 avonden en 1 dag per week op de werf, het begint zich te wreken. Maar het resultaat is er. Verlichting: check, Ventilatie: Check, alle kap en breekwerken voor sanitair, stopcontacten etc: check, tuinhuis voor opslag materiaal: check

Hier moest nu een foto komen van het harde werk maar al mijn foto’s zijn details van afwerking van de aannemer bedoeld voor de architect… niet veelzeggend dus.

Daan: op en af

Zijn gezondheid daar klagen we niet over, maar dat slapen dat is toch nog steeds een ramp. Nu het manneke kan er ook niet veel aan doen daar de laatste weken structuur een beetje zoek is. Al dat werken op de werf en op het werk maakt wel dat Daan nogal veel wordt opgevangen, liefdevol en vol overgave door Oma en Opa, Mammie en Bompa Luc, door Bompie, maar dat zorgt wel voor dag op dag een beetje andere aanpak en dat is verwarrend. Maar voorlopig dus nog geen beterschap in zicht. Hoe sneller dat wij klaar zijn met de technieken, hoe sneller we de volgende horde (plakken en chappen) kunnen nemen en dan zijn we weer een stapje dichter bij ons nieuwe huis.

Tot dan: tanden bijten voor ons waterkieken

En nu, strijken

Advertenties

Een gedachte over “Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s