slaaptraining

slaaptraining = drama
Daan wordt bijna één jaar, tijd voor een doorgedreven slaaptraining, zijnde, elke dag tss 8h30 en 9h naar bed. Vroeger dan dat is een utopie. Maar 9h dat moet mogelijk zijn. ’t is dat wij stilletjes aan ook terug wat tijd voor elkaar nodig hebben (mijn man en ik dan) Die slaaptraining gaat gepaard met heel wat drama. Het duurt zeker een half uur voor hij stilletjes aan toegeeft aan de slaap. Dat half uur spenderen we dan met dikke kussen geven, hem terug neerleggen, knuffel geven, tut oprapen, terug indekken, etc. Op zich valt dat uiteindelijk wel mee. Jammer genoeg werken die trukken niet om 3uur ’s nachts wegens mama en papa te moe. Vannacht heeft hij ons zo een uur en half wakker gehouden met hysterisch huilen en overstrekken en dat soort zaken met als gevolg dat ik dan maar de grove middelen heb bovengehaald zijnde mijn gsm met deuntjes die hem dan uit zijn hysterie kunnen halen. Ik vind het allemaal wat verontrustend en vooral vermoeiend. ik ben al geen nachtmens en om 3uur al helemaal niet. Dus tips en tricks welkom!

Advertenties

2 gedachtes over “slaaptraining

  1. Pure ellende,

    de ideale truuk bestaat naar mijn weten niet… Je kent je kind zelf het best.

    Al doet met de wagen gaan rijden het meestal wel, maar eens je daaraan begint ben je meestal al héél wanhopig.

    Wij waren overgeschakeld naar gewone melk, slapeloze nachten vol geblijt als gevolg. Gelukkig heeft overschakeling naar poedermelk ons terug rust bezorgd. Hebben jullie toevallig iets veranderd aan ’t eetpatroon, of is ’t altijd drama ’s nachts?

  2. Hier ook zo’n drama’s in het midden van de nacht. Uiteindelijk gaat het wel over maar zodra je eens toegeeft met iets, is het de keer daarna veel moeilijker om dat niet meer te doen. In het donker terug leggen en if needed om het kwartier terug komen en terug leggen. Maar geen uitstapjes naar beneden, niet in slaap vallen op de arm, niet in het ouderlijk bed. Hoe ouder ze worden, hoe langer ze kunnen volhouden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s