weekend

Een weekend dient om uit te rusten… Niet dus. Dit weekend was één grote opeenvolging van plezier en feest. Een voorsmaakje voor de gezellige feestperiode die eraan komt. Daan heeft kunnen genieten van wel 50paar handen die niets anders wouden dan hem knuffelen en onze pakkeman laat zich dat welbevallen. Ik ben dit weekend ook naar een tentoonstelling geweest in het Dr. Guislain “uit het geheugen, over weten en vergeten”, tegelijk was er ook een tentoonstelling van 60 jaar ziekenzorg. Het is een bij wijlen bizarre tentoonstelling met dingen die ik nog niet eerder had gezien in mijn leven, oa de 6 sketletten van foetussen (van een paar weken tot volgroeide baby) gaven mij de kriebels… Maar voor de rest zeker de moeite. Alleen al voor het mooie gebouw zou ik de tentoonstelling zijn gaan bezoeken. Het was een uitstap met de tekenacademie, ’s middags zijn we met z’n allen gaan eten in “jour de fête” in gent. Dat was niet slecht, hun cocktail maison was subliem (cava met ijsblokje waar gember, steranijs en ijzerkruid in zat dat dan oploste in de cava). Ze hadden een middagmenu met vis en groentengratin die zeer gesmaakt werd voor maar 14 euro. Dus zeker de moeite.
Verder was het weekend gevuld met verjaardagsfeestjes, lekkere etentjes, bezoekjes van mijn meme, Daan zijn Mammie en oma enz. Zalig.
Ik ben echt een kerstfeest madam en hou van cadeautjes kopen en krijgen. Van zodra de sint is geweest staat mijn kerstboom recht. Nieuwjaar zal dit jaar niet in vriendenkring worden gevierd omdat met Daan dat nog wat moeilijk is maar het alternatief (gaan eten bij mijn mama) is dik in orde. Nog een week! en dan FEEST.

Advertenties

Een gedachte over “weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s