vervolg

Omdat we eerlijk en openhartig zijn over al onze probleempjes, willen we jullie het vervolg van onze efforts om ons ventje een rustiger leven te doen leiden niet besparen:

1. Geen van de twee flessen konden ons ventje bekoren, integendeel. Het is nog niet zo erg geweest als vandaag. Ons manneke heeft bijna de hele dag gezeurd van de pijn. Ik heb de flessen promt terug gebracht naar de apotheek en ben hem terug eten aan het geven met de Avent fles. Hij krijgt dan wel wat lucht binnen maar hij verslikt zich tenminste niet of, zoals met de andere fles, zuigt zich niet verloren (er is enkel een speen voor pasgeborenen op de markt en niet voor gevorderde drinkers)
2. De tut wordt met gemengde gevoelens onthaald
3. Ik ben nu op zoek naar SAB Simplex van Pfizer, voorgeschreven door de kinderarts maar zo goed als niet te krijgen in Belgie… Gelukkig wel in al onze omringende landen. Ik heb nu een apotheek online gevonden, gevestigd in Duitsland, die dit zou verkopen, hopelijk werkt het. Het middel zou het schuim elemineren in de maag voor het dus in de darmpjes gaat en volgens een collega van mijn man is het echt een wondermiddel. Thumbs up want ons ventje ziet echt af en het is nog zo’n schatje als hij 5 minuten geen last heeft.

Advertenties

Een gedachte over “vervolg

  1. We duimen allemaal mee…. want als hij geen last heeft van ‘winderigheid en krampjes’ is hij een wolk van een baby.
    Dus niet alleen de duimen omhoog maar alle bijgelovige hulpmiddelen evenzo 🙂
    oma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s