laatste

Voila, de laatste week is ingezet. Nog exact 7 dagen tot de uitgerekende datum. Dankzij het fantastische Belgische zomerweer lijken de dagen nu echt voorbij te kruipen. Ik hou me echter sterk door veel uitstapjes te plannen zoals vanmiddag, shoppen met mijn nichtje, wat gaan rond jeffen in het shoppingcenter om den boel wat in beweging te houden. Verder vind ik het allemaal gewoon ONGELOOFLIJK SPANNEND. Ik ben zo benieuwd naar hoe het gaat voelen en nieuwsgierig naar dat nieuwe leven. Ik moet zeggen dat de voorbije 9 maanden ik vaak versteld heb gestaan van mijn eigen lichaam, ik enorm gefascineerd de ontwikkeling van dat wezen in mijn lichaam heb gevolgd, ik het waanzinnig vind dat ik een nieuwe mens op deze planeet ga zetten met een eigen identiteit en persoonlijkheid die ik van letterlijk dag 0 ga kennen. Het gedacht dat je elke stap gaat mee beleven, van kruipen naar lopen, van brabbelen naar praten, zelfstandig eten, lezen, schrijven, fietsen, auto rijden, lief hebben, boos zijn, waarden en normen leren, goed en kwaad onderscheiden van elkaar. Het is gewoon maf. Ik word mama…

Advertenties

4 gedachtes over “laatste

  1. Ik vind het ook al spannend. Op 39 weken ben ik trouwens bevallen van onze Vic (die hier nu schoon naast mij ligt te knorren)

  2. op aanraden van uw ventje naar je blog gekomen 🙂 ! ik kan maar één ding zeggen – het IS super spannend, maar wat iedereen mij vergeten was te zeggen, is hoe PLEZANT het wel niet allemaal is. Een échte joyride, ondanks alle potholes en haarspeldbochten. Plezier gegarandeerd. Ondenkbaar hé, een 0 jarige met gevoel voor humor en dramatiek? you’ll see…..

    En nog één ding — ik kon dat ECHT niet geloven, vond dat de dikste BS die er bestaat, maar het is waar, het lichaam heeft géén geheugen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s