verlies

Voor de tweede keer dit jaar nemen  we afscheid van een ouder van een vriendin. Dit keer is het de papa van Leen. De lange pijnlijke strijd tegen kanker is vorige week donderdag verloren. Nu we, zoals Leen, zelf mama en papa proberen worden, is de realiteit nog harder. Het gaat niet meer alleen over het verlies van je vader of moeder, maar ook van een opa of oma die nooit jouw eigen kind gaat zien opgroeien, zijn trekken erin gaat herkennen, ermee zal kunnen spelen en grappige of triestige verhalen over jou kan vertellen. Je verliest een belangrijke schakel.

Leentje, vandaag gaat een zware dag zijn. Weet dat we aan je denken en er zijn voor jou. We zullen ons best doen een heel klein stukje van die schakel op te vangen. Dikke knuffel.

Advertenties

2 gedachtes over “verlies

  1. Hey Lieve Dewi. Bedankt voor je steun. Ik zal hem in de toekomst nog nodig hebben. Het zijn emotioneel zware dagen geweest. Een troost is da

  2. Van de emoties gaat het weer mis…Een troost is dat mijn pake nu geen pijn meer heeft én dat hij ons Norake heeft leren kennen. Ik dacht dat deze sterke man nog minstens 20 jaar zou leven…Hij heeft de strijd tegen kanker verloren. Ik zal je missen, mijne grote knuffelbeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s