cinema

Zaterdag gingen we naar de cinema met de vrienden. Vooraf lekker eten (fondue) en daarna relax naar de cinema want we hadden op voorhand voor de hele groep kaarten gekocht en plaatsen gereserveerd. Dus no stress. Toegekomen in Kinepolis Brussel verloopt alles vlot. De hele groep geraakt binnen, de dames geraken vlot naar het toilet en terug, soit plezier alom. Vooraf wordt nog wat stoer gepraat over hoe we onze plaatsen zouden bemachtigen moesten er anderen op onze plaats zitten. We waren met 10 dus dat zou wel geen probleem zijn. We gingen ons zeker laten gelden, geen gezever met ons, we gingen dan ook nota bene naar LOFT kijken. 

We gaan met de stroom mee naar binnen, vinden onze weg naar rij 13 die … vol zit. De organisator van ons avondje uit stapt vastberaden op de massa toe, wij staan aan de zijkant alvast boos te kijken, om vervolgens terug te keren met de leuke boodschap dat hij de tickets verkeerd heeft besteld. Namelijk voor donderdag 23 oktober en niet voor zaterdag 25 oktober. Het was maw al een toeval dat we binnen waren geraakt. Gevolg is dat we dus tot het begin van de film zenuwachtig hebben zitten uitkijken naar een vrij plaatsje om vervolgens volledig verspreid over de zaal te zijn verspreid. 

Al bij al was er veel hilariteit, heeft iedereen een goed plaatsje gevonden, zijn we niet weggestuurd en was de film dik ok. 

Bedenking achteraf was dat donderdag 23 oktober er een hele rij 13 leeg is gebleven door het ontbreken van onze groep en dat dat waarschijnlijk tot gegrom bij de toen aanwezige kijkers moet hebben opgeleverd.

Bij deze onze mea culpa.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s