Haar

Als vrouw onthaar ik mezelf uiteraard. Mijn stevige donkere haren laten scheren niet toe dus dat wil zeggen epileren. Jawel tweewekelijks buig ik mij met grote lenigheid over mijn benen, gewapend met pincet, naaldje voor ingegroeide haartjes vantussen mijn vel te peuteren en twee epileer machientjes (het ene is nieuw en ideaal voor mijn benen maar het oude machientje is ideaal voor de bikini area want het trekt iets zachter). Naar aanleiding van onze baby perikelen stelde mijn mama voor om eventueel iemand te zoeken die aan huis komt om mijn benen te doen omdat als ik in verwachting ga zijn, ik op een gegeven moment niet meer aan mijn benen ga kunnen vanwege de bolle buik. Met behaarde benen op de bevallingstafel kan nu eenmaal niet. Dus ik op zoek naar een schoonheidsspecialiste. Vorige week vrijdag was het zover en het werd een complete ramp. De was geraakte niet warm, het was een geknoei en ik werd er waanzinnig zenuwachtig van. Op een gegeven moment gaf ze er de brui aan omdat het gewoon niet lukte. Ik was maar al te blij dat de marteling was afgelopen, ik heb haar betaald voor het geleverde werk en vaarwel gezwaaid. Toen werd pas de ravage duidelijk. Ze had met haar schoenen zand binnen gebracht en dit tijdens het harsen uitgelopen. Het zand had zo hard gekrast dat een van de tegels (natuursteen) in de living permanent beschadigd is. Alsof dit al niet verschrikkelijk was ( ik heb gehuild ) plakten mijn benen vanboven tot vanonder. Overal hing nog was. Ik ben van pure miserie in de douche gekropen, heb mijn benen geschrubbed tot mijn vel er pijn van deed, met een scheermesje getracht de lijm te verwijderen, daarna de overige lijm met disolvent eraf gewreven en alsof dat nog niet genoeg was, met doekjes van Veet het laatste er trachten af te wrijven. Huilend en helemaal over mijn toeren heb ik de deur achter me toe getrokken om op huizenjacht te gaan. Ik voelde me belabberd en pas later is toen gebleken dat ik deftig ziek was.

Waarom dan nu dit verhaal? Vandaag is het een week geleden en heb ik mijn benen nog eens geinspecteerd. Ze stonden vol haar en jawel, ze vertoonden nog steeds sporen van lijm. Dus een week na het ontharen van mijn benen lag ik wederom voorovergebogen over mijn benen en heb ik bedacht dat ik liever met behaarde benen beval dan ooit nog door een dergelijke marteling te gaan.

Advertenties

Een gedachte over “Haar

  1. Van behaarde benen gesproken. Binnenkort heb ik te kampen met die bolle buik. Mijn schoonheidsspecialiste heeft blijkbaar al voldoende ervaring om zwangere vrouwen te ontharen ;-)Is iemand van Hingene en komt op vraag bij je langs. Gaat om Hilde, 0475400726. Hopelijk was dit nu niet de persoon die je heeft gemarteld. Bij mij heeft ze dat in ieder geval nog niet gedaan, oef.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s